ISO 22000 – certificarea sistemului de management al siguranței alimentelor
Obține și tu acest certificat pentru firma ta, cu ajutorul specialiștilor QMASY!
Elimina orice aspecte negative in procesul tau de productie si asigura calitatea si siguranta produselor tale prin certificarea ISO 22000!
Produsele mai calitative, servicii mai rapide si mai eficiente, productivitate crescuta si profit mai mare cu ajutorul QMASY S.R.L
Ce reprezintă ISO 22000?
Certificatul ISO 22000 este un document care atestă respectarea standardului internațional ce stabilește cerințele pentru un sistem de management al siguranței alimentelor pe întreg mapamondul.
ISO 22000:2005 evaluează un sistem de management al siguranței alimentelor, luând în seamă și analiza HACCP a riscurilor și Bunele Practici de Igiena (GMP), acestea fiind puncte cheie în cuprinsul standardului.
Certificarea ISO 22000 nu folosește numai producătorilor de alimente. Standardul este aplicabil și în cazul producătorilor de ambalaje, dar și pentru orice entitate organizațională din lanțul alimentar, fie ca este de producție sau de prestări servicii. O astfel de certificare sporește încrederea clienților și a partenerilor de afaceri, fiind obligatorie pentru o poziție concurențială și pentru dezvoltarea activității pe o piață cu nivelul ridicat de concurenta.
Deveniți mai credibili pentru partenerii dumneavoastră prin implementarea ISO 22000.