ISO-45001 – certificat de management al sănătății și securității în muncă

Obține și tu certificatul de management al sănătății și securității în muncă

, ISO 45001, alături de specialiștii QMASY!

QMASY S.R.L. va oferă șansa de a vă maximiza profitul și a vă optimiza procesele din firma dumnevoastră. Procese de producție, prestări de servicii – mai clare, mai rapide, mai eficiente, numai alături de QMASY S.R.L.

Ce este ISO 45001?

ISO 45001 este noul standard pentru sistemul de management al sănătății și securității în muncă. Acesta înlocuiește standardul OHSAS 18001 și stabilește cerințele pentru sistemul de management al sănătății și securității în muncă, inspirat fiind din vechiul standard, adaptat însa pentru a putea ajuta companiile și organizațiile mult mai eficient, luând în calcul cerințe actuale ale pieței la nivel internațional și adaptându-se noii structuri de nivel înalt (anexa SL) a standardelor internaționale ISO.

Care sunt diferențele intre ISO 45001 și OHSAS 18001?

Scopul general al noului standard ISO 45001 este acela de a actualiza noile reguli privind structura standardelor internaționale de sisteme de management, la cerințele specifice ale organizațiilor de a se adapta mai rapid cerințelor pieței, ale clienților. Față de vechiul standard, OHSAS 18001, ISO 45001 pune un accent mult mai mare pe rolul managementului de top și pe leadership. De asemenea, se pune un accent puternic și pe contextul larg al unei organizații, aceasta trebuie sa privească dincolo de problemele imediate de sănătate și securitatea angajaților, determinând bunăstarea pe termen lung a acestora.
ISO 45001 considera că o companie trebuie să insiste pe aspectele de sănătate și securitate a angajaților pe întreaga perioadă de funcționare, necesitând astfel o implicare mult mai accentuată la nivel de management de top.

Beneficiile adoptării noului standard ISO 45001

Implementarea și punerea în practică a noului standard, permite organizațiilor de a alinia direcția lor strategica cu sistemul lor de management, concentrând astfel atenția pe îmbunatățirea performantelor sănătății și securității la locul de muncă. Rezultatele care pot fi obținute sunt:

 • eliminarea și reducerea riscurilor privind sănătatea și securitatea în muncă;
 • reducerea numărului de accidente de munca sau cazurilor de îmbolnăviri la locul de munca;
 • reducerea numărului de concedii de boală;
 • Demonstrarea responsabilității corporatiste și îndeplinirea cerințelor lanțului de aprovizionare;
 • crearea unei echipe unite prin consultarea și implicarea personalului angajat.

Aveți nevoie de mai multe detalii?

Contactați-ne la:

Telefon: 0722.553.5637

sau lăsați-vă datele în formularul de mai jos și vă contactăm noi

Beneficii ale certificării ISO 45001 alături de specialiștii QMASY S.R.L.

 • Motivarea personalului  și deprinderea unor tehnici  de sporire a eficientei și productivității acestuia
 • Păstrarea personalului în siguranța și menținerea integrității celei mai valoroase resurse din companie: forța de muncă
 • Recunoașterea unei imagini profesioniste și pozitive a firmei la nivel mondial
 • Câștigarea unui respect ridicat în fata partenerilor de afaceri și a clienților
 • Posibilitatea de a înscrie firma în rândul celor mai mari furnizori de servicii și produse calitative,  cu ajutorul recunoașterii oferite de acest certificat

Experienta îndelungata a specialiștilor din echipa QMASY S.R.L în acest domeniu le permite să gestioneze orice tip de situație, putând garanta obținerea unui certificat ISO 45001 oricărei companii, indiferent de mărimea, tipul și domeniul de activitate a acesteia.
QMASY are experienta la scara largă în certificarea sistemelor de management al calității conform ISO 9001. De asemenea, vă putem asista și în cadrul proceselor de audit pentru obținerea acestor certificate. Auditul intern fiind o cerința obligatorie pentru a obține un certificat al sistemului de management ISO 9001.

Și în cadrul procesului de obținere a certificatului ISO 45001 este nevoie de realizarea unui audit preliminar. Experții QMASY S.R.L. vă pot asista în aceasta etapă, oferindu-vă toate sfaturile necesare și pregătindu-va pentru etapa de certificare.

Lucrați doar cu profesioniști!

QMASY S.R.L. lucrează doar prin intermediul consultanților specializați în implementarea sistemelor de management care să garanteze obținerea de certificate ISO. Calificările oamenilor prin intermediul cărora lucrăm certifică firma ca fiind un partener de business de încredere.

Lucrăm doar cu oameni care au experiență vasta în domeniu și au cunoștințele necesare pentru a garanta obținerea un certificat ISO și pentru a va putea ajuta cu orice informații necesare. Obțineți certificatul ISO 45001 doar alături de specialiștii QMASY, partenerii voștri de încredere în afaceri!

Pentru implementarea ISO 45001, contactați-ne la:

Telefon: 0722.553.563

sau lăsați-vă datele în formularul de mai jos și vă contactam noi

Care sunt etapele implementării unui certificat ISO 45001?

Implementarea unui certificat ISO 45001 este un proces extrem de complex, ce urmărește cu strictețe anumite etape:

 • Determinarea scopului;
 • Stabilirea echipei de lucru;
 • Identificarea referințelor normative – legislație, standarde, norme și regulamente;
 • Evaluarea preliminara;
 • Planificarea;
 • Proiectarea sistemului;
 • Instruirea personalului;
 • Etapa operațională –  implementarea propriu-zisa;
 • Evaluarea performantei sistemului, a gradului de implementare –  aceasta etapa necesita un nou audit intern,  pe care vi-l putem oferi  cu ajutorul experților QMASY;
 • Îmbunatățirea sistemului (închiderea constatărilor și stabilirea de acțiuni de îmbunatățire).

Dacă organizația trece cu brio prin toate aceste etape, obținând rezultatele specificate de către experții care vor realiza auditul preliminar și cel post-operațional, compania va obține certificarea ISO 45001 fără nicio problema.

Bazați-va pe adevărații experți pentru a obține acest certificat cu siguranța. Apelați la experții și specialiștii în certificare ISO din echipa QMASY S.R.L.

Contactați-ne!

Doriți mai multe detalii cu privire la această certificare sau vreți să știți cât costă implementarea și certificarea unui sistem de management al sănătății și securității în muncă conform ISO 45001? Apelați la echipa noastră!

Contactați-ne pentru a afla mai multe detalii cu privire la procesul de certificare ISO și privitor la beneficiile pe termen lung ale obținerii acestui certificat, ISO 45001 și pentru o oferta personalizata!

Contactați-ne la:

Telefon: 0722.553.563

sau lăsați-vă datele în formularul de mai jos și vă contactam noi