ISO-27001-certificat de management al securității informației

Obțineți certificatul de management al securității informației ISO 27001 pentru compania dumneavoastră!

Certificați-vă compania cu ajutorul experților QMASY S.R.L. și bucurați-vă de soluții eficiente și de procese de producție mai rapide! Servicii mai rapide, mai clare, mai eficiente, alături de partenerii dumnevoastră de încredere QMASY S.R.L.

ISO 27001 – Certificatul de Management al Securității Informației

ISO 27001 este unul din standardele globale de management ale Organizației Internaționale de Standardizare. Acesta este reprezentat de un întreg sistem de management al securității informațiilor și reprezintă o decizie strategică a managementului de la cel mai înalt nivel din companie.

Standardul ISO 27001 este un document în care sunt specificate cerințele pentru stabilirea, implementarea și operarea unui sistem de management al securității informațiilor. Acesta se implementează în mai multe etape:

 • Evaluarea riscului
 • Tratarea riscului
 • Elaborarea unei strategii de eliminare a riscurilor
 • Proiectarea și implementarea sistemului de securitate a informațiilor conform ISO 27001

De abia după implementarea tuturor etapelor compania dumneavoastră va fi certificată. Specialiștii QMASY vă pot asista însa pe parcursul întregului proces.

Aveți nevoie de asistentă?

Pentru mai multe detalii, contactați-ne la:

Telefon: 0722.553.563

sau lăsați-vă datele în formularul de mai jos și vă contactam noi

Beneficiile obținerii certificatului de management al securității informației ISO 27001 prin intermediul QMASY S.R.L.

 • Certificarea oferită de noi vă poate ajuta la identificarea amenințărilor și pericolelor din cadrul companiei;
 • Standardul vă garantează conformitatea cu legislația națională și globală în ceea ce privește securitatea informațiilor din companie;
 • Parteneriatul cu QMASY și certificarea prin intermediul nostru vă asigură creșterea încrederii în fata clienților și partenerilor de afaceri;
 • Vă garantăm responsabilizarea colaboratorilor dumneavoastră prin intermediul ISO 27001.

ISO 27001- audit intern – etapa de consultantă

QMASY  vă poate asigura și consultanță în ceea ce privește realizarea unui audit intern pentru obținerea certificării ISO 27001. Procesul de audit este o activitate planificată, necesară,  realizată de obicei anual.

Specialiștii noștri  vă pot asista pe durata întregului proces, ajutându-va să beneficiați cât mai rapid de certificarea ISO 27001.

Dacă doriți detalii, aveți nevoie de consultantă sau vreți informații suplimentare despre această certificare sau despre procesul de audit ISO 27001, contactați-ne și putem stabili o ofertă concreta în funcție de bugetul și nevoile dumnevoastră specifice.

Beneficiați de asistenta specialiștilor QMASY S.R.L. în ceea ce presupune certificarea 27001  pentru managementul securității informației.

 

Expertiza QMASY S.R.L.  în certificarea ISO 27001

Societatea noastră lucrează doar cu oameni profesioniști în domeniul ISO 27001, oferindu-vă ocazia sa vă certificați firma și sa vă îmbunătățiți procesele de producție și/sau prestări de servicii.

Lucram sistematic, eficient și extrem de bine documentat. Astfel vă putem oferi cele mai profesionale servicii de certificare în managementul securității informațiilor. Obțineți certificarea ISO 27001 alături de profesioniștii noștri!
QMASY dispune de oameni certificați în domeniu, calificați, capabili și cu ani de experientă în conferirea de certificări de management ISO.

Pentru implementarea ISO 27001, contactați-ne la:

Telefon: 0722.553.563

sau lăsați-vă datele în formularul de mai jos și vă contactam noi

Cum ajută ISO 27001 compania dumneavoastră

Pe termen lung, ISO 27001 vă poate asigura continuitatea activitatilor cu o investitie minimă si cu rezultate maxime.

Acest standard este potrivit pentru diverse utilizări.  El poate fi formulat și optimizat pentru identificarea obiectivelor și cerințelor de securitate ale unei companii.  De asemenea,  poate asigura companiile de eliminarea riscurilor de securitate,  de gestionarea corecta a informațiilor și resurselor și de aplicabilitatea afacerii la un nivel mult mai eficient.

Acest standard vă ajuta în următoarele situații:

 • Vă crește nivelul de încredere a clienților în produsele și serviciile dumneavoastră
 • Cu ajutorul său veți putea dovedi în orice moment că dispuneți de un nivel înalt de securitate a informațiilor
 • Veți avea capacitatea de a ține pasul cu concurența
 • Veți putea aloca eficient resursele din cadrul companiei

ISO 27001 versiunea 2013

O foarte importantă schimbare a acestui standard s-a petrecut în anul 2013. Noua versiune a standardului ISO 27001 asigură gestiunea mai eficientă a riscurilor. ISO 27001 versiunea 2013 a fost mai mult decât necesara în contextul schimbării și dezvoltării tehnologiilor informaționale.

Care sunt modificările importante aduse în ISO 27001 versiunea 2013?

Aplicabilitatea a fost foarte mult simplificata în cazul acestui standard, au fost adoptate noțiuni noi, iar părțile importante ale standardului au fost mai bine luate în considerare,  detaliate fiind în mai multe capitole.

De asemenea,  standardul include în versiunea 2013  cerințe privind evaluarea și tratarea riscurilor companiei în privința securității informației.

ISO 27001  versiunea 2013,  are o noua anexa în care se face referire la controalele aplicabile.  De asemenea, la document s-au adăugat următoarele parți:

 • identificarea și monitorizarea riscurilor
 • obiective, monitorizare și măsurare
 • activitățile de corectare și prevenire
 • modalități de comunicare

Contactați-ne pentru o ofertă la

Telefon: 0722.553.563

sau lăsați-vă datele în formularul de mai jos și vă contactam noi