ISO 22000 –  certificarea sistemului de management al siguranței alimentelor

Obține și tu  acest certificat pentru firma ta, cu ajutorul specialiștilor QMASY!

Elimina orice aspecte negative in procesul tau de productie si asigura calitatea si siguranta produselor tale prin certificarea ISO 22000!

Produsele mai calitative,  servicii mai rapide si mai eficiente,  productivitate crescuta si profit mai mare cu ajutorul QMASY S.R.L

Ce reprezintă ISO 22000?

Certificatul ISO 22000 este un document care atestă respectarea standardului internațional ce stabilește cerințele pentru un sistem de management al siguranței alimentelor pe întreg mapamondul.

ISO 22000:2005  evaluează un sistem de  management al siguranței alimentelor, luând în seamă și analiza HACCP a riscurilor și Bunele Practici de Igiena (GMP),  acestea fiind  puncte cheie în cuprinsul standardului.

Certificarea ISO 22000 nu folosește numai producătorilor de alimente. Standardul este aplicabil și în cazul producătorilor de ambalaje, dar și pentru orice entitate organizațională din lanțul alimentar, fie ca este de producție sau de prestări servicii. O astfel de certificare sporește încrederea clienților și a partenerilor de afaceri, fiind obligatorie pentru o poziție concurențială  și pentru dezvoltarea activității pe o piață cu nivelul ridicat de concurenta.

Deveniți mai credibili pentru partenerii dumneavoastră prin implementarea ISO 22000.

Contactați-ne la:

Telefon: 0722.553.563

sau lăsați-vă datele în formularul de mai jos și vă contactăm noi

Implementarea sistemului ISO 22000

Implementarea acestui sistem complex presupune mai multe faze operatorii. Elementele cheie ale acestui sistem sunt:

 • Sistemul de management
 • Sistemul de reglementare și facilitare a comunicării
 • Analiza HACCP a riscurilor de contaminare;
 • Programele preliminare

Ce reprezintă Planul HACCP – element cheie al ISO 22000

Planul HACCP reprezintă un document specific care conține cerințele necesare pentru elaborarea analizei riscului și a punctelor critice de control. Acesta reprezinta un sistem preventiv de control referitor la asigurarea și menținerea calității produselor alimentare. Legislația română prevede obligativitatea unor astfel de standarde pentru fiecare producător și distribuitor de alimente.

Ce sunt programele preliminare ISO 22000?

Programele preliminare sunt alte elemente preventive de control al calității alimentelor,  precum și planul HACCP.  In cadrul acestor programe sunt dezvoltate anumite cerințe pentru organizațiile care se ocupă cu producția, transportul, depozitarea sau manipularea produselor alimentare, indiferent de poziția acestora în lanțul alimentar. Toate acestea alături de planul HACCP  au constituit un standard în baza căruia orice companie se poate certifica ISO 22000,  începând cu anul 2006.

Aflați mai multe informații despre ISO 22000.

Contactați-ne la:

Telefon: 0722.553.563

sau lăsați-vă datele în formularul de mai jos și vă contactăm noi

Care sunt beneficiile certificării ISO 22000?

 • Existența unui sistem de management al siguranței alimentelor;
 • Existența unui sistem de comunicare interactivă;
 • Câștigarea unei poziții de încredere în fata clienților și partenerilor;
 • Existenta unui sistem de control al proceselor de operare;
 • Existența unor programe de condiții esențiale desfășurării activității;
 • Recunoașterea oficială a capacității de producție a alimentelor sigure pentru cetățeni
 • Calificarea ca furnizor al marilor producători
 • Recunoasterea in randul autoritatilor (ANPC, ANSVSA, DSP)
 • O mai buna  imagine în piață

Toate acestea le puteți obține cu ajutorul specialiștilor QMASY S.R.L.

Noi lucrăm în ceea ce privește certificarea ISO 22000  și a planurilor HACCP  și de prevenire de o foarte lungă durată,  având experienta și oameni calificați în acest domeniu.

Expertiza QMASY S.R.L.

Societatea noastră lucrează doar cu oameni calificați în domeniul  managementului calității,  oferindu-vă astfel posibilitatea de a obține un certificat ISO 22000 de la profesioniști.

Calificările obținute de personalul QMASY  conferă firmei capabilitatea de a oferi asistentă  în implementarea sistemului și în obținerea certificări ISO 22000 și a celorlalte certificări suplimentare. QMASY este partener de încredere  pentru derularea activităților de audit și implementare a sistemelor de management.

Obțineți certificatul ISO 22000 cu ajutorul nostru, a unei echipe de profesioniști certificați!

Contactați-ne la:

Telefon: 0722.553.5637

sau lăsați-vă datele în formularul de mai jos și vă contactăm noi

Cerințe generale pentru implementare sistemului ISO 22000

Pentru ca o companie să beneficieze de certificarea  ISO 22000,  toate aceste etape trebuie parcurse în prezența unui auditor calificat. Societatea noastră poate să ofere consultanță și asistență în obținerea certificatului  ISO 22000.

Cu ajutorul certificatului ISO 22000 veți putea dovedi clienților și partenerilor dumnevoastră de business ca fiecare produs din gamă respectă cerințele aplicabile.

Doriți mai multe detalii?

Dacă doriți mai multe detalii cu privire la implementarea standardului  ISO 22000,  dacă vreți să știți cu ce va ajută această certificare sau dacă doriți o ofertă concretă de preț,  CONTACTAȚI-NE!

Vă putem ajuta în a implementa rapid și eficient standardele ISO 22000, planul HACCP  și  programele preliminare, alături de cerințele generale ale acestui certificat de management al siguranței produselor alimentare.

Obțineți certificatul ISO 22000 prin intermediul profesioniștilor  și bucurați-vă de beneficiile oferite de echipa QMASY!

Contactați-ne la:

Telefon: 0722.553.563

sau lăsați-vă datele în formularul de mai jos și vă contactăm noi