ISO-14001 Certificat în management de mediu

Iți dorești  ca firma ta să fie certificată în managementul de mediu?

Obține certificatul ISO 14001 alături de specialiștii QMASY!

QMASY S.R.L. este partenerul tău de business de încredere. Cu noi optimizezi și îmbunătățești toate procesele din firma ta.

Procese de producție și de prestări servicii – mai clare, mai rapide, mai eficiente, acum doar alături de QMASY!

Ce este ISO 14001?

ISO 14001 furnizează liniile directoare cu privire la  elementele unui sistem de management de mediu. Este o unealtă cu o vastă răspândire, care permite unei firme să aibe la dispoziție un sistem de management de mediu,  indiferent de mărimea sau domeniul de activitate al firmei,  iar acesta să fie recunoscut la nivel global.

Oferă un cadru prin care se pot evalua punctele forte dar și “verigile” slabe ale unei afaceri, astfel încât să fie redus impactul asupra mediului înconjurător, iar performantele de mediu să poată fi monitorizate, controlate și îmbunătățite.

Astfel, sistemul de management de mediu permite o abordare globală și strategică a întregii politici a organizației.

Pentru mai multe detalii, contacțati-ne la:

Telefon: 0722.553.563

sau lăsați-vă datele în formularul de mai jos și vă contactam noi

Beneficiile certificării ISO 14001 prin intermediul QMASY S.R.L.

 • Respectarea legislației. Definirea responsabilităților referitoare la mediu pentru întreg personalul va ajută să vă gestionați mai ușor activitățile zilnice și să îndepliniți cerințele legale de mediu.
 • Utilizarea eficientă a resurselor. Definirea politicilor și procedurilor astfel încât să fie reduse deșeurile și pierderile de materii prime, materiale și utilități dar și costurile de eliminare a deșeurilor;
 • Creșterea poziției pe piața. Acces la licitații publice dar și atragerea de parteneri de afaceri prin demonstrarea angajamentului de îmbunatățire continua a afacerii printr-o conștientizare a protecției mediului;
 • Creșterea profitului –  prin utilizarea eficientă a resurselor, înregistrarea performanțelor de mediu în raport cu obiectivele stabilite și reducerea riscului de amenzi pentru nerespectarea legislației de mediu;

QMASY S.R.L.  are o experiența îndelungată  în  obținerea și gestionarea acestor certificate.  Oferim tuturor clienților oportunitatea de a-și certifica firmele  sau de a-și actualiza certificatele deținute deja în vederea păstrării standardului de certificat.

Vă ajutăm la implementarea ISO 14001 pentru a obține toate beneficiile care decurg din aceasta. Contactați-ne la:

Telefon: 0722.553.563

sau lăsați-vă datele în formularul de mai jos și vă contactam noi

ISO 14001 revizia 2015

2015 a fost anul revizuirii standardelor internaționale ISO 9001 și ISO 14001. Acestea au păstrat cerințele de bază,  însă au venit cu elemente noi, cu o altă abordare a proceselor și a întregului sistem.

Noul standard al managementului de mediu, ISO 14001:2015 a suferit schimbări esențiale pentru a răspunde provocărilor ecologice actuale ale planetei:

 • O structură noua a fost  adoptată:  10 capitole în loc de 4 (varianta 2005).
 • Capitolele 4  și 10  au fost create mult mai specific, bazate fiind pe cerințele pentru elaborarea sistemului de management al mediului.
 • S-a elaborat un ghid de folosire a acestui standard
 • Apar termeni noi: risc, performanță de mediu,  indicator, externalizare,  ciclul de viață,  condiții de mediu,  informații documentate.

De asemenea, au apărut schimbări la nivel de:  leadership al companiei,  strategie  de dezvoltare,  organizare în cadrul managementului de vârf,  strategie de bugetare și modalitate de implementare a proceselor de operare.

Standardul  ISO 14001 revizia 2015  respectă noua structură de nivel înalt a Organizației Internaționale de Standardizare (ISO) și anume structura definită în anexa SL care va deveni o structură comună pentru toate standardele care tratează un sistem de management generic.

Experienta QMASY S.R.L.

QMASY S.R.L.  lucrează doar prin intermediul specialiștilor  atestați în domeniu. Obțineți certificatele ISO (ISO 14001 sau ISO 9001 revizia 2015) cu ajutorul unor profesioniști!

Prin intermediul nostru puteți obține oricând certificate de management de mediu sau certificate de management al calității. Societatea noastră activează pe aceasta piață de foarte mult timp, oferindu-vă beneficii doar prin intermediul unor oameni calificați în domeniu și cu ani de experienta în spate.

Certificările personalului nostru califică societatea QMASY S.R.L.  să ofere servicii 100% profesioniste  în ceea ce privește certificatele ISO (certificatul de management de mediu ISO 14001 și certificatul de management al calității ISO 9001).

Auditul intern conform ISO 14001 –  un serviciu în sprijinul dumneavoastră

QMASY S.R.L.  va poate ajuta și în ceea ce privește efectuarea unui audit ISO 14001.  Acest  audit este un proces necesar pentru a va asigura de implementarea cerințelor standardului ISO 14001. Auditul se efectuează de personal calificat și competent, de auditori care se deplasează la punctele de lucru pentru analiza procesele și pentru a determina  dacă sunt respectate cerințele ISO 14001:2015.

Auditul presupune mai multe etape, iar prezenta unui specialist QMASY  va va ajuta foarte mult,  atât pe parcursul  desfășurării auditului,  cât și în ceea ce privește  implementarea corectă a cerințelor standardului ISO 14001.

Noi va putem oferi consultanță și va putem asista în toate aceste etape:

 • Instruire a personalului companiei dumnevoastră cu privire la standardul ISO 14001;
 • Proiectarea și implementarea sistemului de management de mediu conform ISO 14001:2015;
 • Efectuarea auditului intern conform ISO 1400;
 • Asistență la auditul de certificare conform noului standard ISO 14001:2015.

 

Contactați-ne pentru mai multe detalii cu privire la ISO 14001!

Dacă doriți mai multe detalii și informații cu privire la acest  standard,  dacă aveți nevoie de consultanță în implementarea sa ori dacă doriți o ofertă concretă de preț pentru certificarea ISO 14001,  CONTACTAȚI-NE!

Telefon: 0722.553.563

sau lăsați-vă datele în formularul de mai jos și vă contactam noi